Foto tapéta, poszter tapéta 1. – MR PERSWALL ACCESSORIES

MR.PERSWALL ACCESSORIES mrperswall-accessories

Acessiores  poszterek, foto tapéták, a Mr Perswall skandináv életérzést tápláló  svéd gyár  vidám katalógusa, melynek alkotásaival együtt lehet élni. A poszterek kedves vidámságot árasztanak, elgondolkodtatnak, és örömet okoznak. Legénylakások falán szögre akasztott női ruhák susogása emlékkel tölti meg a lakásban maradt korosodó legények emlékezetét.

dm225-3 DM225-2
  dm232-2   DM232-2

 A kétszárnyú poszter ajtóba bevert fejű férfiak reggelizés közben halványan gondolnak az eltöltött éjszakára, és közben nézegetik egymás homlokán a púpokat, és oldalsó pillantást vetnek a poszter ajtó tokjára.

Ezek után ha valaki falra akar mászni, akkor beülhet  a falon lebegő kényelmes karosszékébe, lecsúszva a falról, a leszakadt csillagos ég alá…

dm222-1 dm219-1-1

Az Accessories poszter katalógus fotótapétái olyan vonásokat és kiegészítőket foglalnak magukba, amik általában nem kapcsolódnak a  falmintához. Végtelen lehetőségnek nyit utat, hogy izgalmas dimenziókat és egyedi jelleget adhasson otthonának.
Gondolkodjon máshogyan, gondolkodjon a megszokottól eltérően és engedje, hogy a virág kölcsönhatásba lépjen a mennyezet világító berendezésével,

dm212-2-1
dm212-1 dm212-2 dm212-3

A női nyaklánc hadd díszítse a kedvesének az öltözőasztalát, vagy egy mikrofon hadd mondja el a falon az Ön dicséretét, hogy kicsoda valójában.

dm211-2-1 dm207-2-1
dm228-1-1 dm230-1-1

Az Accessories poszterek sokoldalú tapétái játékos kreativitást és új gondolatokat ébresztenek.

A Mr.Perswall Accessories katalógusát megtekintheti weboldalunkon,
http://sved-tapeta.hu/Accessories.html

vagy megvásárolhatja webáruházunkban:
www.posztertapeta.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*