ÉLJE ÁT ÖN IS A SVÉD-SKANDINÁV TAPÉTÁK ADTA ÉLETÉRZÉST

Az ECO Wallpaper, a Borastapeter, és Mr Perswall posztergyár tapétái neves svéd, skandináv tervezők keze munkáit dicsérik.

ECO-Borastapeter svéd tapéták

Az ECO tapéta Svédország kiváló minőségű termékeket előállító  gyára.  ECO a BORASTAPETER gyárral 2002-ben egyesült termelési szervezet, melyhez a Mr Perswall foto, poszter tapéta gyár is csatlakozott. Designerei európai ízlésnek megfelelően alkotnak és modern tapétái minden igényt kielégítenek Európában és a nagyvilágban. Az ECO-Borastapeter tapétái világszínvonalú minőséggel, meghökkentő dizájnnal rendelkeznek. A tapéták hordózó anyaga a kor követelményének maximálisan megfelelő vlies és a papír. Jellemzőjük a könnyű kezelhetőség, a fénytartás és a moshatóság.

ECO Wallpaper

A termelés során szorosan együttműködnek a természettel, s a nyersanyag feldolgozásától a kész termék elkészültéig ügyelnek a környezetre. A munka fontos eleme a környezeti tudatosság. Környezetvédelmi politikájuk alapján arra törekszenek, hogy a lehető legkisebb hatással legyenek a környezetre az egész munkafolyamat során. Az általuk használt papír a világ legkörnyezetbarátabb erdészeti tevékenysége folyamán készül. Nem használnak PVC-t, vagy káros oldószereket, valamint a háttérképeken lévő nyomdafesték és a felületi rétegek víz alapúak. Saját szennyvíztisztító létesítményük van, és minden termelési tevékenyésgüket energia újrafelhasználással együtt végzik. A termékek és termelési folyamatok magas színvonalúak, és megfelelnek a környezetvédelmi és biztonsági szabványoknak és előírásoknak.

 Az ECO tapéták ötletét a kíváncsiság, és az érdekes, egyedi otthonok létrehozásának vágya ihlette. Az ECO gyár egyszerűen csak szeretné megosztani a szenvedélyét a háttérképek iránt úgy, hogy kihívás elé állítja a hagyományos gondolkodást.

 Az ECO Wallpaper tapétákon egy teljes designer csapat dolgozott, a gyár saját stúdiójában, szabadúszó tervezőkkel, és fiatal tehetségekkel karöltve. Az ECO Wallpaper márka divatos tervei individualizmust és tudatosságot fejeznek ki.

 Tervezőik:

 Ingela Wingborg– Ő tervezte az Almost White, és az Every Day kollekciót. Olyan minták megtervezésére törekedett, amelyek között az emberek ellazulnak, megnyugodnak és képesek teljes mértékben kikapcsolódni. A grafikák halványak, nem jellemzik az éles formák és vonalak.

 Madeleine Sidemo– Eco Revival, Poetry kollekciók

Björn Nilsson–  Eco Renaissance kollekció

 Az ECO Wallpaper tapétái bátran kísérleteznek a mintákkal, színekkel és fényekkel, szenvedélyesek és impulzívak. Tapintható, és feltűnő felületek. Ezek a tapéták még sima felület esetén is otthonosságot sugallnak. A matt és fényes felületek vonzzák a fényt. Az anyagok harmonikus egyensúlyt érnek el a fény és játék tekintetében.

 Katalógusaik:

BORASTAPETER tapétagyárat Svédországban a  19. század végén alapították lelkes mesteremberek. A gyár Svédország délnyugati részén helyezkedik el.

Svédország legrégebbi, és legismertebb tapéta márkája, melynek nemzetközi elismertsége egyre növekszik. Az általuk használt papír a világ legkörnyezetbarátabb papírgyárából származik. Csak vízbázisú festékeket, és ragasztókat használnak. Ez a márka már több, mint egy évszázada a svéd otthonok része. Kollekciójuk időtlen és elegáns tapétákat tartalmaz. Fő inspirációs forrásuk a svéd éghajlat, és az északi fény. A skandináv Svéd életvitel, a természet szeretete jelenik meg a tapétáikon. Tapétáik egyedülállóak a maguk nemében. Állandóan kísérleteznek az anyagokkal, és technikákkal. Inspiráló, kreatív tapéták.

Kiváló designer csapattal dolgoznak. Svéd és nemzetközi tervezők klasszikus és modern tapétái. Az ELLE ENTERIÖR designpris több első helyezettje a kiváló gyár csapatának tagja. Arne Jakobsen, Stig Lindberg, Sven Markelius, és Karl Axel Pehrson design ikonok munkáit készítette el a gyár 2012 végén.

Tervezőik:

Hanna Wendelbo-Hansson– Legismertebb munkája a Falsterbo és Lilleby tapéta katalógusok. Elsősorban gyermekek számára tervez és alkot, munkái így könnyedek, humorosak és vidámak, gyakran jelennek meg rajtuk különféle állatfigurák és természeti motívumok is.

Madeleine Sidemo

Ulrica Hurtig– legismertebb munkája a Vintage, és a Silent Nature kollekció. Munkáit a kopottas és régies hatású felületek, a „kopott, sikkes romantika” és az ipar letisztult, nyers formái jellemzik.

Hanna Werning– Munkáiban elsősorban a természetes motívumok jelennek meg, a növényvilágtól átvett formák, vonalak, minták játsszák a főszerepet.

Katalógusaik:

A Mr Perswall poszter és fotó tapéta gyár a kor szellemének megfelelő utat járva hozta létre egyéni nyomtatott tapétáit, és klasszikus fotótapétáit. A MR PERSWALL poszter, és foto tapéta gyár, az ECO, BORASTAPETER gyárakkal közös, egyesített termelési szervezet, amely a Wallvision nevet viseli. Tartozik még hozzájuk egy angol tapétagyár is.
Jelenleg 10 katalógussal rendelkezik. A tapéta anyaga egészségtudatos vlies, növényi rostot, gyapotszálakat tartalmazó termék.

A háttérképeiket falfestmények helyett használják, a személyes ízlés kifejezésére szolgálnak, inspirálóak, motiválóak. Különleges, minőségi tapéták. Hagyja, hogy a fotók Ön helyett is beszéljenek!

Linda Pamelo– nagyfelbontású különleges kamerával készült Captured Reality tapéták

Katalógusaik:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*