Az Engblad & Co új katalógusában, a „White & Light”-ban a fényé a főszerep.

Az Engblad & Co új katalógusában, a „White & Light”-ban a fényé a főszerep.

A fényes, megvilágított terek szerelmeseinek kedvez az Engblad & Co tapétamárka a „White & Light” katalógussal, melynek minden tapétája igazi csemege az összes érzékszerv számára. A kollekcióban szinte minden közkedvelt minta megtalálható: grafikus, modern formák, klasszikus csíkok és virágos motívumok- a közös bennük az, hogy a fehér szín nagyon fontos szerepet játszik az összes tapétán. A kollekció bizonyítja, hogy a fehéres színárnyalatok is lehetnek sokfélék, és egyáltalán nem unalmasak.

 Sokaknak a „fény” mint szó egyet jelent a pozitivitással, hiszen energiát és erőt idéz fel bennünk, de a harmónia és nyugalom szimbóluma is lehet. Ennek is köszönhető, hogy a fényességben úszó terekben általában jól érezzük magunkat- ez a melengető érzés járja át „White & Light” tapétakollekciót is.

„A tapéták mind erős stílusúak, egyediek, de mégsem annyira hivalkodóak, hogy teljesen elvonják a figyelmet a szobák, helyiséget további berendezéseiről, dekorációiról, ezzel biztosítva a lehetőséget a sokféle felhasználásra, akár egy nyugodtabb, halványabb színvilágú hálószobáról, akár egy vadabb, többféle színben pompázó nappaliról is legyen szó, a katalógus tapétái képesek megteremteni az egyensúlyt.”- nyilatkozta Ingela Wingborg, az Engblad & Co dizájnstúdiójának feje.

A május elején megjelent White & Light tapétakatalógus karakteres, mégis nyugalmas hangulatot áraszt.

 A katalógus tapétái kedvezményes áron kaphatóak webáruházunkban

Embrace the light with White & Light wallpaper collection from Engblad & Co

Engblad & Co launches White & Light. For lovers of light, this collection is a feast for the senses. From smooth surfaces, graphic forms and classic stripes to ornaments and foliage, the colour white has never been more versatile or expressive.

Think about the word “light” for a few seconds. How does it make you feel? For many, it’s a word they associate with positivity. It conveys power and energy. It causes us to reflect on calmness and harmony. It is full of optimism. All these characteristics make us feel good inside – and this inner joy expresses itself exquisitely in our White & Light collection.

– With White & Light you’ll discover wallpaper with strong, individual character – but not so overpowering that it doesn’t leave visual space for the free thinker. Whether this is the aesthetic dreams of a modernist or the wild imagination of a colour fetishist, White & Light creates the most fantastic base for any interior design style, says Ingela Wingborg, Head of Design at Engblad & Co.

Calm and peaceful but still strong in character – isn’t it time you embraced the light?
White & Light launches in the beginning of may.

        

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*