A Borastapéta2020 tavaszán elindította a The Apartment tapéta kollekciót.

A Borastapétánál büszkék arra, hogy TAPÉTÁKAT készítenek minden házhoz. Még azok számára is, akik mernek egy kicsit többet akarni. A gondolat, hogy mi a tapéta és mit képes közvetíteni. Az apartman TAPÉTA egy modern és elegáns tisztelgés a 70-es és 80-as évek eleven elegáns időszakához.

Otthonunk legyen egyuniverzum. Egy hely, ahol beállíthatja a hangot. Amikor a hangulatnak hidegnek, forrónak vagy pezsgőnek kell lennie. Egy oázis, ahol álmai együtt táncolhatnak és a szemüvegében csengethetnek – Üdvözöljük a lakásban. A kollekció mintáit a luxus Miamiba tett kirándulások, a New York-i elbűvölő táncklubok és a velencei stílusos homlokzatok inspirálják. Tapéta, amely elhozza a gondolatokat a koktélpartihoz és a társalgóhoz, amikor azok a legjobb állapotban vannak.

Az apartmanban kifejező mintákat látunk élénk színkombinációkban, valamint elegáns árnyalatokat. Finom gyöngyházcsillogás, bársonyos, matt fém alapra nyomtatott mintázat és ezüstfekete vonal a katalógus számára a szokásosnál jobb kifejezést ad. Exkluzív részleteket kínál az egyedi otthonról, irodáról, szállodáról, hotelről. Tapasztalja meg a különbséget.

JÓ TAPÉTÁZÁST KÍVÁNUNK! – tapétázzon Skandináv tapétával

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*