A Borastapéta elindítja a Falsterbo III-at – Egy szép otthon, iroda, lakás, hotel szálloda megvalósítása érdekében a 2020-as naptári évben.

Élvezzük a borsót és az összes kedves dolgot, a júniusi kék orgonától a szeptemberi dáliák tengeréig. Válasszon érett almát, lehullott leveleket ősszel. Emlékezzen a csodálatos nyárra, és költöztesse be otthonába, a ház falaira, amelyet szeretünk a BorastapétávaI a Falsterbo III-al.

A Falsterbo III, szelíd hangok mellett vadonatúj minták ötvözik a tapéta katalógust.

13 minta ragasztónyomtatásban, tapintható érzetet adva, tisztelettel a kézműves történelem számára. Mindezt a svéd nyár és a természet minden pompája ihlette. A tapéták stílusosan illeszkednek egymáshoz, ami gyönyörűvé teszi őket a különböző helyiségekben.

– A Falsterbo III vágyakozik az első kellemes tavaszi virágokkal, a nyári csillogó kunyhók kedvezményeivel és az őszi apró almafákkal. Nem volt nehéz inspirációt találni e gyűjtemény számára. A Skandináv természet szépségében, inspirációt találtam az évszakok változásaiban. Remélem, hogy a körülöttünk lévő gyönyörű dolgok szeretete áthatja a kollekciót, és megszépíti az otthonokat, irodákat hoteleket és szállodákat, ahol a tapéta felkerül a falakra – mondja Jenny Hahne Gadd, a Borastapéta designer tervezője.

A Falsterbo III  38 háttérképből áll, amelyeket a Boråstapeteter saját gyárában készítettek Boras textilvárosában, ahol a hangsúly a fenntarthatóság. A termelés veszélyes anyagok nélkül, a lehető legkevesebb környezeti hatással történik. Minden felhasznált tapétaszín vízbázisú és a faanyag Észak-Európában a fenntartható erdőgazdálkodásból származik. EGÉSZSÉGTUDATOS ÉS KÖRNYEZETTUDATOS TERMÉKEK! A katalógus gyűjtemény tapétáinak gyártása 2020 január közepén indul.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*