Olasz tapéta – ANTHEA tapéta katalógus

anthea_1909Az olasz CRISTIANA MASI designer és a PARATO tapétagyár munkája az érzéki, nagyon szép damaszt mintás (IL DAMASCO) és a virágmintás (IL FIORE) tapéta család.  Az ANTHEA olasz tapéta tapintásra, és szemrevételezés alapján nagyon gondos kivitelezésű. Közelről megtekintve látszik a textil anyagának minden rezdülése, a hímzőnők és a varrónők munkájának míves jellege. Fontos kiemelni a fém metszők gondos munkáját, mivel a csíkos anyagoknál a rafinált nyomólemezek metszetei az elkészült tapéták felületét különlegessé teszik. A tapéták a falon bizonyos fénysugár beesése esetén térhatásúvá válnak és úgy néznek ki mintha a textil anyaga hullámozna a falon.

anthea_1907-f anthea_1906-f
anthea_1982-f anthea_1964-f

Kedves mediterrán színek és formák, az olasz reneszánsz  XXI. századi lenyomatai kedvesen kínálgatják magukat az igényes vásárlóknak mint a roskadásig termő fák a mesében: “Vegyél és vigyél el, tedd velem szebbé, kedvesebbé, kifejezőbbé a környezetedet kedves vásárló!

anthea_1929-f anthea_1928-f

anthea_1923-1943

A tapéta tekercsek mérete 0,70 m x 10,05 m méretű. A tapéta hátoldala finn, skandináv papírra nyomott, színtartó, fényálló termék. A tapéta raportja (mintaismétlődése) a damaszt mintás tapéták esetében 70 cm szembenillesztésű, eltolásos illesztés esetén pedig 53 cm. A csíkos és gyűrt selymek esetében 0cm az illesztés. Az ANTHEA tapéta osztályba sorolása alapján nehéz tapétának minősül, ezért az egész felület alá makulatúra ragasztása ajánlott.

anthea_1923-1982

“Itália szépsége, életérzése Téged vár, szakíts le bennünket és vigyél haza otthonod falára!”

A tapéták megtekinthetők és megrendelhetők üzleteinkben és webáruházunkban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*